Agenda

03/10/2013

Jornada "Compra pública de proximitat"

El proper dijous 3 d'octubre tindrà lloc al Pati Manning de Barcelona la jornada "Compra pública de proximitat. Avantatges i oportunitats de la compra pública en sistemes alimentaris locals i globals: Impactes socials ambientals i econòmics".

Cortocircuito
02/07/2013

Jornada ecodiscat 2012-2015

Jornada  sobre el Programa català d'ecodisseny, eina de competitivitat i de sostenibilitat social, ambiental i econòmica.

Ecodiscat
21/06/2013

Exposició: Del camp al mercat

Una exposició al Palau Robert reivindica el valor de l’agricultura de proximitat o agricultura periurbana des del punt de vista econòmic, social i paisatgístic.

Del Camp a la Ciutat
19/06/2013

Xerrada "Com la biodiversitat alimenta el món?"

El dimecres 19 de juny, la Fàbrica del Sol ofereix la xerrada "Com la biodiversitat alimenta el món?", sobre la història de la biodiversitat agrícola i la seva importància en l’alimentació humana.

Biodiversitat Agricola
14/06/2013

Tallers de cuina d'aprofitament

El divendres 14 de juny a la tarda i el dissabte 15 de juny al matí, la Fàbrica del Sol organitza dos tallers familiars de cuina d'aprofitament.

Cuina Aprofitament 2
25/05/2013

Visita a les clavegueres de Barcelona

La Fàbrica del Sol organitza una visita a un tram del clavegueram de Barcelona per conèixer l'estructura de la xarxa i el seu funcionament.

ClavegueresBCN
11/05/2013

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Sant Andreu

El Consell de Cooperació i Solidaritat del Districte de Sant Andreu amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona organitza el proper 11 de Maig la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica del barri de Sant Andreu de Barcelona.

Festa CJ
04/05/2013

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Sarrià

Les entitats AC Casa Orlandai, Setem Sarrià, GERMINAL Coop. Consum Ecobiològic, Assemblea 15-M Sarrià – St. Gervasi, Banc del Temps Sarrià – St. Gervasi, CEDRE Associació per a la Promoció Social, Cafè Orlandai i Vivim del Cuentu organitzen el proper 4 de maig la festa del Comerç Just i la Banca Ètica del barri de Sarrià de Barcelona.

Festa CJ
11/04/2013

Xerrada: "Green electric moto"

El Centre de la Platja organitza aquest dijous una nova tertúlia destinada al públic adult on s'explicarà l'exemple d'empreneduria verda "Green Electric Moto".

14/01/2013

Presentació de la guia "Aprofitem el Menjar!"

La Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació Alícia presenten a Món Sant Benet la guia "Aprofitem el menjar!", una publicació per la prevenció del malbaratament alimentari adreçada a hotels, restaurants i càterings.

Portada Aprofitem el Menjar

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible