Agenda

Seminari internacional sobre el seguiment de la compra pública verda

25/09/2013 15:00
-
25/09/2013 18:00
|
On line

El pròxim 25 de setembre tindrà lloc el seminari on-line sobre el Seguiment i l'Avaluació dels Programes de Compra Pública Verda: Beneficis, Bones Pràctiques i Recomanacions.

Guia monitoring SEAD

El Clean Energy Solutions Center, juntament amb la Super-efficient Equipment and Appliance Deployment (SEAD) Initiative, organitzen un webinar internacional on es presenten les conclusions de la nova "Guia pel Seguiment i l'Avaluació dels Programes de Compra Pública Verda".

El seminari, a més a més de la presentació de la guia per part dels seus autors, inclourà la participació de representants de Corea del Sud i dels EE.UU. per explicar alguns dels exemples de sistemes de monitorització inclosos a la guia.

La sessió forma part de la formació sobre compra pública verda i energèticament eficient que ofereix el Clean Energy Solutions Center, creat per la Reunió Ministerial d'Energia Neta, convocada per primer cop pel secretari d'Energia dels EE.UU a la Convenció de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic de Copenague (2009).

Per més informació i inscripcions consulteu la pàgina web del Clean Energy Solutions Center.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible