Comunicació i formació

La comunicació i la formació són dos eixos cabdals pel desplegament del Programa Ajuntament + Sostenible; una eina pel canvi a la sostenibilitat precisa de la conscienciació i implicació de totes les persones treballadores municipals.

Comunicació

A l'octubre del 2021 va tenir lloc la segona JornadA+S, la trobada dels treballadors i treballadores municipals compromesos amb la sostenibilitat per compartir idees, sinergies i amplificar el compromís de l’Ajuntament amb la sostenibilitat a través del Programa Ajuntament + Sostenible.

Des de la darrera Jornada A+S, el novembre de 2017, han passat gairebé quatre anys i en aquest temps moltes persones han treballat de valent en diversos projectes d'ambientalització en tots els àmbits de l’Ajuntament.

El 2017 es va publicar un nou quadríptic que descriu el catàleg de serveis que ofereix el Programa Ajuntament + Sostenible perquè tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament puguin aplicar la sostenibilitat en el dia a dia a la feina. Entre les principals activitats que porta a terme el Programa A+S, destaquen:

  • Donar resposta als dubtes en matèria d'ambientalització de la contractació pública
  • Fer un seguiment de les accions implantades i els resultats assolits tot introduint millores
  • Visibilitzar els esforços realitzats (accions comunicatives, difusió de bones pràctiques...)
  • Participar en projectes i xarxes regionals i internacionals

Butlletí

A través del butlletí de l'Ajuntament + Sostenible pots estar al dia de les activitats d'ambientalització de l'Ajuntament i també dels recursos disponibles i bones pràctiques. Et pots subscriure aquí.

Indicadors

Durant el 2022:

  • S'han publicat 23 notícies i 14 esdeveniments a l'agenda, i s'han enviat 4 butlletins a més de 1.000 subscriptors.
  • El web ha rebut 11.000 visites (20.000 l'any 2021).
  • Actualització dels continguts del web A+S.

 

Formació

Les sessions de formació permeten presentar les noves normatives així com els continguts de noves guies relacionades amb la contractació responsable i l'ambientalització interna, com és la "Guia de Contractació Pública Ambiental".

També es duen a terme reunions específiques per debatre aspectes amb grups de treball temàtics.

Recursos i publicacions

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible