Agenda

Setmana Europea de l'Energia Sostenible

24/06/2013 09:00
-
30/06/2013 22:00
|

Del 24 al 30 de juny es celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

Setmana Energia

Des de l'Agència Executiva de Competitivitat i Innovació, en cooperació amb la Direcció General d'Energia de la Comissió Europea, s'organitza la Setmana Eurpea de l'Energia Sostenible, amb l'objectiu de presentar les activitats dedicades a l'eficiència energètica i les energies renovables, difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances per ajudar a satisfer les necessitats energètiques de la UE i els objectius climàtics.

Enguany, més de 80 ens locals organitzaran activitats al voltant de la Setmana de l'Energia Sostenible durant els mesos de juny i juliol, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Consulteu el recull de notícies i activitats relacionades amb la Setmana de l'Energia Sostenible a la revista digital Sostenible.

Coneix i participa en el programa d'activitats organitzades per la Fàbrica del Sol sobre l'eficiència energètica i les energies renovables: La Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible