Agenda

Fins al 23 de desembre té lloc la nova edició del “Renova les teves joguines"

01/12/2015 00:00
-
23/12/2015 00:00
|
Barcelona

Allò que per una persona pot ser un residu per a altres pot ser una oportunitat

joguina

L'edició del "Renova les teves joguines" consta de 17 punts de recollida de joguines en desús fins al 23 de desembre, on qualsevol persona pot portar joguines que es troben en bon estat però que no fa servir. Mitjançant l'intercanvi entre els ciutadans es dóna un segon ús a les joguines i es reutilitza (i per tant es redueixen residus), es comparteix i es consumeix de forma responsable i conscient.

Com funciona el sistema? La recollida de joguines es porta a terme durant uns dies específics en cadacun dels diferents espais de la ciutat. Les joguines seran bescanviades per punts anomenats "renoves", els quals es podran intercanviar per una altra joguina a qualsevol punt de la xarxa. Les joguines equivalen a 1 fins a 10 "renoves" en funció del tipus de joguines i la mida. Evidentment, les joguines han d'estar netes, en bon estat, han de tenir la marca CE i no s'accepten joguines bèl·liques, peluixos o joguines que es venen com a regal publicitari.

També pots participar com a voluntari a qualsevol dels punts. Consulta els dies de recollida de cada punt en el següent document. Hi molt per triar!

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible