Agenda

Xerrades-debat: aigua i ciutadania

11/12/2018 18:00
-
18/12/2018 18:00
|
Auditori Calàbria 66, Barcelona

Perspectives i prospectives del passat, present i futur de la gestió de l’aigua

Banners_skpeakers_4

Anton Costas, catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona, analitzarà la funció social de la regulació de serveis: les condicions exigibles a un regulador, els aspectes regulables en un servei i la situació actual de la regulació a Espanya.

Joan Gaya, comissari del Memorial de l'Aigua i enginyer consultor en matèria de serveis públics i medi ambient, analitzarà, en aquesta Banner_6xerrada, la manera en què els serveis públics responen a una concepció de l'interès públic i com això s'expressa en la manera de governar-los i de gestionar-los. El ponent farà èmfasi en els nous elements apareguts amb la crisi econòmica i que han conduït a una nova sensibilitat entorn del dret d'accés a l'aigua, les dinàmiques remunicipalitzadores que s'observen i la forma com s'estan afrontant.

Aquestes dues xerrades del mes de desembre tenen lloc el dimarts 11 i el dimarts 18 dins del Cicle de xerrades-debat "Aigua, ciutadania, Barcelona: perspectives & prospectives" Organitzat per Barcelona Cicle de l’Aigua SA (BCASA).

Podeu inscriure-us-hi de manera gratuïta aquí.

Font: Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible