Agenda

Webinar sobre l'embalatge circular

21/05/2019 22:00
-
21/05/2019 23:00
|
Online

Estat actual i previsions de la indústria entorn de tipologies d’envasos i materials alternatius

Circular packaging

Una confluència de forces està enredant la indústria de l’embalatge. La combinació de preocupacions sobre els residus plàstics, l’aparició de l’economia circular i el naixement de materials avançats i respectuosos amb l’ambient canvien la manera com els fabricants i les marques estan pensant els envasos. De sobte, les empreses estan descobrint que la seva equitat de marca i el seu potencial de creixement poden estar amenaçats per les preocupacions entorn dels residus i la seva contaminació.

El món dels envasos i les seves marques comencen a respondre, de forma més o menys visible a aquest context. Hi ha una cosa clara: hi ha una revolució dels embalatges i la circularitat serà un element clau per als canvis que vindran.

En aquest webinar, un panell d’experts de la indústria parlarà de les tendències: a on som, com responen les empreses i els seus proveïdors d’envasos i les barreres a superar. Aquestes barreres inclouen l'educació dels consumidors, els reptes de la infraestructura, la necessitat de fer que les solucions viables siguin competitives en costos, i els diferents compromisos amb què s'enfronten les empreses enfront mètodes alternatius d’envasament i lliurament dels seus productes. Concretament, es parlarà dels següents continguts:

  • Les últimes estratègies empresarials entorn dels envasos circulars
  • L'activista, l'inversor, el consumidor i altres pressions que impulsen les empreses
  • El creixement de materials alternatius i estils d’envasos
  • Què s'espera pels pròxims anys?

Font, inscripció al web de GreenBiz.

 

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible