Agenda

Webinar "Contractació sostenible en el sector públic i privat"

21/02/2019 18:00
-
21/02/2019 19:00
|
Online (6:00 pm - 7:00 pm CET)

El paper del lideratge intern en la promoció de la sostenibilitat

GEC

La formació online, organitzada pel Green Electronics Council (GEC), reuneix professionals del sector públic i privat per compartir la seva experiència específica del seu sector i avançar en la compra sostenible dins i fora de les seves organitzacions.

Durant aquest webinar, Angela Shell, CPO del Departament de Serveis Generals de l'Estat de Califòrnia (DGS), i Yalmaz Siddiqui, vicepresidenta de Sostenibilitat Corporativa de MGM Resorts (i president fundador del Consell de Lideratge de compra sostenible), parlaran sobre la contractació sostenible dins i fora de les seves organitzacions, i debatran sobre quines motivacions diferents i estructures d'autoritat del sector públic i del privat propicien els seus respectius enfocaments de lideratge.

Els panelistes exploraran preguntes com ara:

  • Quin paper juga el lideratge en la promoció de la sostenibilitat dins de l'organització i quines palanques de poder utilitza per promoure la sostenibilitat?
  • Qui són els vostres grups d'interès i com guanyeu influència i participació envers la sostenibilitat?
  • Com es motiva i s'inspira? Com podria canviar la tàctica en funció del grup de grups d'interès?
  • Què es pot aprendre els uns dels altres?

Els conferenciants proporcionaran una presentació descrivint els enfocaments per a la contractació sostenible dins i fora de la seva organització, per propiciar el debat posterior sobre com el lideratge promou un programa de compra sostenible. La sessió finalitzarà amb un torn obert de preguntes i respostes a l'audiència.

Per assistir al webinar cal registrar-se en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible