Agenda

VIII edició de la Fira d’Economia Solidària

25/10/2019 17:00
-
27/10/2019 13:30
|
Recinte Fabra i Coats. Carrer de Sant Adrià, 20. Sant Andreu, Barcelona

Economies transformadores que enforteixen l’economia social i solidària

FESC_2019

La Xarxa d’Economia Solidària (membre de B+S), organitza la vuitena edició de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC), l'esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

La Fira acollirà una vuitantena d’activitats durant tres jornades sota el lema "L’economia ha canviat. I tu, a què aspires?" i és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana a través de l‘Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres. Enguany com a eix central té la resistència, la creació i l'avanç. Com un espai de Resistència, on s'analitzi críticament la realitat i es defensin els drets col·lectius; Creació, com a proposta històrica de construcció d’alternatives que posen l’economia al servei de la comunitat, la democràcia, l’autogestió i el medi natural; i l’Avanç, com a moviment que creix i ha d’abordar reptes per a esdevenir emancipador i ocupar un major espai a la societat i l’economia.

Per donar abast a tota la logística són necessàries persones voluntàries a diferents comissions d'organització: de logística, de continguts, de comunicació, d'activitats culturals i lúdiques, de canvi d'ecosols, de gestió de persones i equip d'informació. Si estàs interessat/da en donar un cop de mà, consulta les condicions al web i inscriu-te com a persona voluntària.

Font i més informació al web de la FESC.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible