Agenda

VI Congrés del Tercer Sector Social

20/11/2018 10:00
-
22/11/2018 17:00
|
Farga de l'Hospitalet

Desigualtats socials, solucions locals

Congres

El VI Congrés del Tercer Sector Social, sota el lema 'Desigualtats socials, solucions locals', suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent.

El VI Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d'enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

El VI Congrés comptarà amb una conferència inaugural, 2 grans col·loquis, 6 debats. També s'hi presentaran 54 experiències innovadores del Tercer Sector Social. Com a novetat, el VI Congrés acollirà un espai tecnològic on s'hi presentaran les apps socials adreçades al Tercer Sector i diferents experiències d'innovació tecnològica per a les entitats socials.

La inauguració del VI Congrés tindrà lloc a l'auditori del Museu del Disseny de Barcelona el dimarts 20 de novembre a la tarda. La resta d'activitats del VI Congrés (col·Loquis, debats, Speakers' Corner, Mostra d'entitats...) se celebraran a la Farga de l'Hospitalet.

Font i més informació al web del congrés.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible