Agenda

V jornades de contractació pública socialment responsable

16/11/2022 00:00
-
17/11/2022 00:00
|
Calàbria 66, Barcelona
V JornContractacio

El Grup de compra pública socialment responsable (GCPSR), en el qual participa l’Ajuntament de Barcelona des de 2012, organitza els proper 16 i 17 de novembre de 2022 les V jornades especialitzades en contractació pública i responsabilitat extraterritorial.

Amb el títol “L’impuls d’un model de compra pública basat en la protecció dels Drets Humans”aquest any s’ha volgut donar un impuls a la internacionalització de les jornades i a la presencialitat.

És per això que s’ha fet coincidir amb 2 altres esdeveniments que feia més de 3 anys que no es retrobaven en persona: la reunió del Grup de treball internacional en compra pública ètica (IWGEPP), que reuneix a administracions públiques i entitats de la societat civil que fa anys que treballen per garantir els drets laborals, socials i ambientals bàsics en les cadenes de subministrament  del sector públic, i també una reunió de les institucions públiques afiliades a la xarxa Electronics Watch.

L’Ajuntament de Barcelona forma part des del 2016 de la xarxa EW que s’encarrega de fer el seguiment dels drets laborals i socials a les cadenes de producció de la maquinaria TIC que compra l’Ajuntament. Més de 400 administracions públiques de tot el món formen part d’aquesta xarxa. La reunió d’EW es farà el 17 de novembre a la tarda i el 18 de novembre tot el dia, sota invitació.

Programa i inscripcions aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible