Agenda

Trobada amb mercat de productes informàtics

27/02/2019 09:30
-
27/02/2019 13:00
|
Pati Manning c/de Montalegre, 7, 08001 Barcelona

Debatre exigències en transparència, rendició de comptes i diligència en la cadena de subministrament

 

Mercat

ICLEI Europe, Electronics Watch, Procura+ i l'Ajuntament de Barcelona com a part del projecte "Make ICT Fair”, i finançat per la Unió Europea, organitzen conjuntament aquesta trobada destinada a administracions públiques, ONGs i empreses preocupades pel respecte als drets laborals i socials en tota la cadena de subministrament.

La trobada amb proveïdors i empreses de productes informàtics per administracions públiques, té l'objectiu de debatre les exigències en transparència, rendició de comptes i diligència deguda en tota la cadena de subministrament.

L'Ajuntament de Barcelona informarà als proveïdors sobre algunes de les futures licitacions en maquinària TIC i de les seves necessitats i intencions de compra socialment responsable. Els proveïdors tindran l'oportunitat de debatre sobre les solucions disponibles i comprovar la seva capacitat per satisfer els requisits.

Podeu consultar el programa en el següent adjunt. La participació és gratuïta, però el registre és necessari per garantir lloc. Us podeu registrar aquí fins al 25 de febrer.

Font i més informació: Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional, Carla Canal.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible