Agenda

Torna la Bicicletada i la Festa de la bicicleta

11/06/2017 09:30
-
11/06/2017 20:00
|
Varis i Pg. Lluís Companys, Barcelona

Iniciativa cívica i popular per a una mobilitat més sostenible i saludable

Bicicletada

Ja és aquí de nou la jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania amb la bicicletada popular, amb un recorregut cèntric de 10 quilòmetres, i una festa amb activitats al passeig Lluís Companys, a l'Arc de Triomf.

Aquesta proposta és una iniciativa que promou l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual, amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat més sostenible i saludable que ajudi a millorar la qualitat ambiental i recuperi l’espai públic per a la ciutadania. Així mateix, un dels objectius principals d'aquesta celebració popular és informar sobre la normativa d'ús de la bicicleta a la ciutat, per tal d'afavorir una circulació segura que permeti la coexistència i convivència entre els diferents modes de desplaçament.

La bicicletada comptarà amb un servei de bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda. També hi haurà un photocall per tenir un record especial de la festa i un espai de guarda-bicis per deixar ben aparcada la bicicleta i recórrer la fira tranquil·lament. Al passeig Lluís Companys, a l'Arc de Triomf, tindrà lloc una fira d'entitats i associacions conjuntament a un programa d'activitats i tallers per a tots els públics.

Us convidem a donar a conèixer aquesta activitat per les xarxes socials amb el hashtag #BCNenbici. Font i més informació Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible