Agenda

Torna la Bicicletada i a la Festa de la Bici!

24/03/2019 10:00
-
24/03/2019 14:30
|
Passeig de Lluís Companys

Omplim Barcelona de bicicletes!

Bicletada2019

Aquest any, la Bicicletada i Festa de la Bici volen tornar a ser una vetllada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania en què el vehicle de dues rodes torni a ser el protagonista absolut.

La bicicletada popular sortirà a les 10.00 hores de la cruïlla entre el carrer d'Aragó i el passeig de Sant Joan, per completar un recorregut pel centre de la ciutat d'uns 11 quilòmetres, amb punt i final al passeig de Lluís Companys, on una vegada més, a l'ombra de l'Arc de Triomf, tindrà lloc la Festa de la Bicicleta, també a partir de les 10.00 hores, que aquest any brillarà amb una acció única: un mosaic de persones que dibuixaran una gran bicicleta, visible des del cel.

Aquesta activitat serà el tribut a un dels mitjans de transport que més ens agrada: la bici, el vehicle saludable i sostenible per excel·lència. És per això que us convidem, a tots vosaltres, a formar part d'aquest gran dibuix. Sigues part de la bicicleta, sigues part de la solució! Reserva la teva plaça en aquest enllaç: https://www.inscriu.me/ca/mosaic-bicihumana-a-barcelona. Així mateix, a l'espai central del passeig de Lluís Companys estarà, un any més, replet d’altres propostes lúdiques obertes a persones de totes les edats.

Font i més informació sobre totes les activitats organitzades al web d'Ecologia Urbana de la Bicicleta.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible