Notícies

TMB i Urbaser obtenen el nou distintiu de qualitat ambiental per a flota de vehicles

16/06/2013

Les flotes ambientalitzades permeten reduir la contaminació atmosfèrica a les aglomeracions urbanes

TMB

El passat 16 de maig, Transports de Barcelona SA (TMB) i Urbaser SA, junt amb Grup APSA del Gironès, Danone SA, Repsol Butano SA, van rebre el distintiu de garantia de qualitat ambiental per a la seva flota de vehicles del sistema d'etiquetatge ecològic de la Generalitat de Catalunya.

Es reconeix així el compromís de TMB per la millora de la qualitat de l'aire de Barcelona i l'àrea metropolitanai i TMB es converteix en el primer operador de transport públic a rebre'l per l'ambientalizació de la seva flota d'autobusos, integrada per més de mil vehicles. Algunes de les actuacions d'aquest esforç notable han estat: incorporar vehicles híbrids i de gas natural comprimit, reconvertir cotxes dièsel en híbrids, aplicar filtres anticontaminants en la resta de cotxes dièsel, i tenir un pla sistemàtic de manteniment preventiu dels vehicles.

Per l'altra banda també val la pena destacar Urbaser, empresa que realitza una part de la neteja viària i la recollida de residus de la ciutat. Amb l'ambientalització de la seva flota de vehicles és possible també la millora de la qualitat de l'aire de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible