Agenda

Tercera jornada d’intercanvi en compra i contractació pública sostenible

18/05/2017 11:30
-
18/05/2017 13:30
|
Col·legi d’Economistes de Catalunya, Pl. Gal·la Placídia 32, 08006 Barcelona.

Consulta amb el mercat i promoció de l'economia circular i de les tecnologies baixes en carboni en el marc del SPP Regions

SPP_jornada_3

En el marc del projecte europeu SPP Regions, Ecoinstitut organitza aquesta jornada d'intercanvi entre responsables de contractació d'administracions catalanes per aplicar estratègies i elements clau en la contractació pública sostenible i ecoinnovadora. Concretament es presentaran, de primera mà, exemples de com aplicar criteris de circularitat, com articular les consultes amb el mercat o com concretar especificacions basades en rendiments per fomentar tecnologies de baixes emissions de carboni.

Els assistents a la jornada podran participar en dues de les següents taules per generar intercanvi, preguntes i solucions entorn de les següents bones pràctiques o iniciatives:

  • Taula 1: Incorporació de criteris de contractació pública sostenible en plecs d’enllumenat i biomassa d’ajuntaments de la província de Barcelona. Diputació de Barcelona.
  • Taula 2: Consulta amb el mercat en la compra de vehicles elèctrics. Central de Compres, Associació Catalana de Municipis.
  • Taula 3: Consulta amb el mercat en la preparació de l’Acord marc de Serveis de vigilància i seguretat i Serveis de neteja. Comissió Central de Subministraments (CCS), Generalitat.
  • Taula 4: Aplicació de l'economia circular i la gestió sostenible a la Universitat Politècnica de Catalunya des de la contractació: progressos i obstacles. Universitat Politècnica de Catalunya.
  • Taula 5: Tancament del cicle de materials en el contracte de Producció, instal·lació, seguiment i retirada dels elements publicitaris i d’altres elements de comunicació. Ajuntament de Barcelona.
  • Taula 6: Desplegament de la infraestructura de punts de recàrrega pel vehicle elèctric. Institut Català d’Energia.

El programa de la jornada es pot descarregar aquí. La participació és gratuïta però requereix inscripció prèvia pel nombre limitat de places (60 màxim) omplint el següent formulari. Si no podeu assistir-hi, però creieu que pot interessar a altres persones de la vostra organització, no dubteu en fer-los-hi arribar la convocatòria.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible