Agenda

Taula rodona sobre materials de construcció a La Fàbrica del Sol

21/10/2014 18:00
-
21/10/2014 19:30
|
La Fàbrica del Sol, Pg. Salvat Papasseit 1, 08003 Barcelona

Rehabilitem LFdS: Vine, Participa i Reflexiona per construir un futur més sostenible

LFdS

L'equipament municipal d'educació ambiental de La Fàbrica del Sol inicia un procés obert de reflexió i debat amb l'objectiu de replantejar com ha de ser la rehabilitació de l'edifici i aplicar les millors solucions tècniques disponibles.

Com dissenyar combinant materials de construcció amb baix impacte ambiental? Quins són els criteris de disseny bioclimàtic que hem de considerar per seleccionar els nous materials de LFdS? Quins materials ajuden a controlar els nivells de CO2 i d'humitat relativa de l'aire? Què és la innovació? Es pot aplicar en els materials tradicionals com la palla, l'argila, etc.? Quins materials innovadors ajuden a impulsar una arquitectura intel·ligent i de qualitat? Com la fabricació digital aporta innovació en la tipologia de materials?

Aquestes i altres preguntes sobre els materias en la construcció es debatran el dimarts 21 per tal de poder tenir en compte l'opinió i visió professional dels assistents en la definició del projecte tècnic executiu de la rehabilitació.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web de La Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible