Agenda

Tallers de reparació per donar una segona vida als mòbils i aparells

16/01/2019 17:30
-
16/01/2019 20:00
|
Centre Cívic l’Elèctric

“Petits electrodomèstics de la llar, festa de la reutilització i “Reparació de mòbils i tauletes”

Taller_reparacio

L’Ajuntament de Barcelona organitza diferents tallers per aprendre a donar una segona vida a aparells que tenim a casa i no funcionen, afavorint el reaprofitament i la reutilització dels recursos de què disposem:

  • Amb “Petits electrodomèstics de la llar” el dia 16 de gener, de 17.30 a 20.00 h, al Centre Cívic l’Elèctric, aprendràs a donar una segona oportunitat a aquell aparell que ja no funciona i no n’hauràs de comprar un de nou.

  • La festa de la reutilització al Casal de Barri Torre de Sagrera se celebrarà el dissabte 19 de gener amb el taller creatiu “El robot pintor”, d’11.30 a 13.00 h.
  • El Centre Cívic El Sortidor acull el taller “Reparació de mòbils i tauletes” el dia dimarts 29 de gener, de 18.30 a 21.00 h.

Aquestes activitats s’emmarquen dins del programa Residu Zero, que es basa en la prevenció, la reducció de generació de residus i la reutilització dels recursos. I tot plegat tenint present la màxima de l’estratègia del Residu Zero: el millor residu és aquell que no es genera.

Font: Web d'Ecologia Urbana.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible