Agenda

Taller de construcció d’un cobert de canya a Can Batlló

06/03/2018 17:00
-
18/03/2018 19:00
|
Can Batlló, C/Constitució, 18, Barcelona

Umbracle per al parc infantil

Can Batllo 1

Des de fa uns quants mesos, des de la Fusteria Col·lectiva de Can Batlló s'està impulsant la construcció col·lectiva i autogestionada d'una zona per a infants al futur parc de Can Batlló. Es tracta d’un àmbit d’uns 10x80m al costat del Bloc9, i al costat de les pistes de futbol i volei. En aquest espai es vol construir un parc infantil, que incorpori diverses estructures de fusta per a què hi puguin jugar les criatures del barri.

 

 

L’umbracle que es vol construir estarà format per una estructura d’arcs de canya, i s’hi plantaran enfiladisses per a què amb el temps tot l’obracle quedi cobert de vegetació. La construcció amb canya ens ofereix diverses possibilitats que ens permeten emprar-la com a element estructural a partir de la formació d’arcs, generant estructures cistell i com a element decoratiu o en format de panell o cosit.

L’estructura de canyes es construirà a través de diversos tallers dinamitzats per la Fusteria Col·lectiva juntament amb Volta/Investigació Canyera, un col·lectiu que treballen i experimenten al voltant de la canya.

Per a més informació contacteu amb la Fusteria de Can Batlló.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible