Agenda

SwitchMed Connect

18/10/2016 09:00
-
20/10/2016 23:00
|
Sant Pau Art Nouveau. Carrer Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona.

Trobada d'economia verda i circular dels països del sud i el nord del Mediterrani

switchmed

SwitchMed Connect és una reunió anual dels agents mediterranis per construir sinergies, intercanviar coneixements i ampliar les innovacions eco-socials.

S'enmarca en la iniciativa SwitchMed, coordinada per la UE, l'Organització de les Nacions Unides pel Desenvolupament Industrial (ONUDI), el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient - Programa d'Acció per a la Mediterrània (PNUMA/PAM), el Centre d’Activitat Regional pel Consum i la Producció Sostenible (SCP/RAC) i el PNUMA-DTIE (la Divisió de Tecnologia, Indústria i Economia). Una iniciativa que crea i facilita eines i connexions als socis mediterranis per aconseguir economies productives, sostenibles i circulars a la Mediterrània.

La trobada anual, SwitchMed Connect, reuneix a Barcelona institucions, empreses, representants polítics, emprenedors i altres agents de canvi per tal de compartir històries, solucions innovadores, coneixements i experiències relacionades amb l'impuls del mercat de productes i serveis sostenibles al Mediterrani.

Més informació al web http://switchmedconnect.com/.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible