Agenda

Smart City Expo Word Congress

17/11/2015 09:00
-
19/11/2015 19:00
|
Gran Via Exhibition Centre Avinguda de Joan Carles I, 64 L'Hospitalet de Llobregat

L'esdeveniment líder mundial en la indústria de la ciutat intel·ligent

smart city

Més de 300 experts en ciutats intel·ligents i de renom internacional participaran en l'Smart City Expo Word Congress de Barcelona, amb l'objectiu de compartir el seu coneixement i opinions sobre ciutats més eficients, econòmicament viables, sostenibles i habitables.

A part del congrés, també tindran lloc diverses sessions paral·leles on es tractaran temes complementaris com l'economia circular, el 4YFN, BcnRail Congress i Rural Smart Grids.

Una de les parts més atractives de l'esdeveniment és l'Àrea d'Exhibició, on els visitants podran veure, provar i experimentar propostes reals d'innovació intel·ligent.

Cada any l'Smart City Expo Word Congress atrau milers de persones i aspira a oferir a tots els que hi participen l'oportunitat de ser inspirats, compartir experiències i coneixements, avançar cap a la innovació, establir xarxes i fer negocis.

Si vols participar en l'Smart City Expo Word Congress, registra't en el següent enllaç. Per més detalls, consulta el web de Smart City Expo Word Congress.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible