Agenda

Setmana de la Natura 2018

26/05/2018 10:00
-
05/06/2018 17:00
|
Arreu de Catalunya

Participa en les activitats per conservar el medi ambient i el patrimoni natural

Setmana Natura

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. Durant 10 dies, s’organitzaran més de 300 activitats arreu de Catalunya per la conservació de la natura i el medi ambient, per a tots els públics, per a joves i per a grans, al mar, a la muntanya i a la ciutat. El tret de sortida de la Setmana de la Natura està marcat pel gran repte ambiental-esportiu: l’Ultra Clean Marathon i un dinar benèfic per la Natura a càrrec d'Ada Perellada.

Enguany és la tercera edició d'aquest esdeveniment on tots podem actuar per la natura. Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp… Un munt d’oportunitats per gaudir de la natura i per tothom! A la pàgina web Setmananatura.cat trobareu les activitats que s'estan organitzant. De moment ja en són més de 60. Les activitats es poden buscar segons la seva localització, l'organitzador o la temàtica. Els Parcs Naturals de Catalunya, cossos com el dels Agents Rurals, equipaments com els Centres de Fauna, són alguns dels col·lectius implicats en la Setmana, juntament amb les ONG ambientals.

Qualsevol entitat sense ànim de lucre pot organitzar una activitat per a la Setmana de la Natura que encaixi amb l’objectiu de la Setmana:  conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori. En cas que organitzis una activitat omple el formulari de la web per tal que la teva activitat es visualitzi al mapa i més persones hi participin (apartat Afegir una activitat). Des de la Setmana en farem difusió! Totes aquelles organitzacions que publiquin una activitat se'ls regalarà braçalets solidaris per a que repartiu entre els participants de la vostra activitat, tot ajudant a promoure la Setmana de la Natura.

Font i més informació al web de l'esdeveniment.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible