Agenda

Setmana de l'Energia 2015

15/06/2015 10:00
-
19/06/2015 20:00
|
Varis, Barcelona

Campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètic

Setmana Energia

Del 15 al 19 de juny es celebra la Setmana de l’Energia 2015, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya. Podreu trobar tota la informació i el calendari d'activitats clicant aquí.

A Barcelona, La Fàbrica del Sol organitza diferents jornades que us mostraran les millores de l'eficiència energètica en edificis, equipaments i instal·lacions de la ciutat de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana. També podreu participar en activitats que us ofereixen estratègies d'estalvi i d'autosuficiència energètics. Per a més informació sobre les activitats podeu visitar el web de La Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible