Agenda

Sessió informativa sobre el Concurs de Cobertes Verdes

07/06/2017 17:00
-
07/06/2017 18:30
|
Pati Manning (C/ de Montalegre, 7)

Iniciativa per impulsar 10 nous terrats verds

Concurs_CV

L'Ajuntament posa en marxa el concurs de cobertes verdes, una iniciativa per impulsar 10 nous terrats verds i difondre els seus beneficis, tant per a la ciutat com per als edificis a on se situïn. Les cobertes verdes són uns dels elements claus per aconseguir una ciutat més verda i sostenible.

S’atorgaran subvencions per a l’execució de 10 cobertes verdes a la ciutat, prioritàriament en edificis d’habitatge, però també altres edificis amb un fort impacte paisatgístic o que puguin generar una millora de caràcter col·lectiu i social.

Es farà una primera selecció de 50 propostes que comptaran amb una primera ajuda de 1.500€ per a l’elaboració dels treballs tècnics previs. D’aquests 50 projectes, s’escolliran 10 propostes finalistes, que rebran una subvenció de fins al 75% del cost que puguin tenir totes les actuacions i estudis tècnics necessaris (projecte, taxes, impostos...) fins a un límit de 100.000€ per cada coberta.

Aquest concurs sorgeix gràcies a la iniciativa del grup de treball “Cobertes Mosaic”,  format per organitzacions signants del Compromís Ciutadà per a la Sostenibilitat 2012-2022 (membres de la xarxa Barcelona + Sostenible) que treballen per tirar endavant iniciatives  de manera col·laborativa per a fer de Barcelona una ciutat més habitable.

Durant la sessió es presentaran les bases del concurs i es podran resoldre dubtes de la convocatòria.

Font i més informació: Ecologia, Urbanisme i Mobilitat.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible