Agenda

Seminari web en el marc de la Setmana Europea de les Regions i les CIutats: "Ecolabels in Green Public Procurement"

13/10/2022 09:30
-
13/10/2022 11:00
|
Seminari online (en anglès)

 En el marc de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats (#EURegionsWeek) la Comissió Europea organitza un seminari online sobre "Ecoetiquetes en la Compra Pública Verda" (en anglès).

 

El taller s'adreça a les autoritats regionals o municipals que volen marcar la diferència en la transició cap a una economia neutral en carboni i circular, mitjançant la compra pública. Ajudarà a entendre com l'ús de les etiquetes, i en particular l'etiqueta ecològica de la UE, pot facilitar als compradors públics la incorporació de consideracions ambientals als plecs licitació i, per tant, dirigir la producció i el consum de béns i serveis sostenibles.

Es presentaran també casos d'èxit sobre l'ús d'etiquetes ecològiques en les licitacions públiques dels municipis de Copenhaguen, Viena i Asker. La sessió és interactiva i permetrà al públic formular preguntes també sobre aspectes legals/tècnics.

Programa detallat i inscripcions aquí.

L'inscripció a altres sessions de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats es pot accedir aquí: https://europa.eu/regions-and-cities/registration-euregionsweek-2022-open

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible