Agenda

Seminari sobre compra pública innovadora

31/05/2016 09:00
-
31/05/2016 18:00
|
Barcelona

Una ocasió única per debatre sobre les necessitats no resoltes de la compra pública, fent especial atenció a les TICs.

workshop

La Comissió Europea organitza un Seminari per a responsables de contractació sobre contractació innovadora (incloent la eco-innovació). La sessió s'emmarca en la iniciativa EAFIP (European Assistance For Innovation Procurement) i tindrà lloc el pròxim 31 de maig a Barcelona. L’objectiu del seminari és posar de manifest i destacar els beneficis de la compra innovadora de TICs (tecnologies de la comunicació i la informació) realitzada mitjançant la "Contractació Precomercial" (Pre-Commercial Procurement, PCP) i “la contractació innovadora(Public Procurement of Innovative Solutions, PPI) a tot Europa.

El seminari constarà de les següents parts:

  • Presentació i debat sobre les oportunitats de finançament de PCP i PPI (en el marc de l’Horitzó 2020)
  •  Presentació d’exemples, casos pràctics i lliçons apreses
  • Presentació i debat sobre l’eafip Toolkit (eina que té l’objectiu de donar suport en la preparació de la compra innovadora).

El seminari només està obert als responsables de compra pública. Aquests tindran una ocasió única per debatre sobre les necessitats no resoltes de la compra pública, els conceptes d’innovació, projectes, idees i molt més. Tots els responsables de compres podran presentar breument les seves idees, plans, projectes en sessions paral·leles.

L’entrada al seminari és gratuïta i es servirà cafè i dinar. Per més informació, consulteu el web www.eafip.eu.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible