Agenda

Segones Jornades de l’Agenda 2030

29/11/2022 00:00
-
30/11/2022 00:00
|
Auditori de Barcelona Activa
Jornades A30

Els propers 29 i 30 de novembre se celebrarà la segona edició d’aquestes jornades organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, per parlar dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a eina de transformació en positiu de les ciutats.

Comptaran amb la participació d’experts de referència, que parlaran dels ODS com a eina de transformació en positiu de les ciutats. En especial de com s’utilitzen en la lluita contra la desigualtat, comptant amb la visió de ciutats com Tunis i Amman. I també de com es pot coordinar millor el treball de les diferents administracions pels ODS. 

Durant les jornades, en concret la tarda del dia 29, es farà l’acte de lliurament dels primers Premis de l’Agenda 2030 de Barcelona, en 10 modalitats diferents. Aquest nou reconeixement vol posar en valor iniciatives innovadores i amb impacte per a la consecució dels ODS realitzades a Barcelona.  

El segon dia de les jornades, el focus es posarà en el repte energètic i les seves derivades econòmiques, socials i mediambientals, en el camí iniciat per ciutats com Barcelona per assolir la neutralitat climàtica. 

Podeu consular el programa complet aquí.

Inscripcions aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible