Notícies

Quatre equipaments de l'ICUB obtenen el distintiu de garantia de qualitat ambiental

27/02/2017

Ja sumen un total de 33 equipaments culturals i 7 equipaments escènics i espais d’art certificats.

Museu_etnologic

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental (DGQA) és el sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix aquells productes i serveis que compleixen uns determinats requisits ambientals més enllà dels que estableix la normativa vigent.

A través de l’institut de Cultura de Barcelona (ICUB), el Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit el DGQA al Museu d'Història de Barcelona (MUHBA) Vil·la Joana i al Museu Etnològic de Barcelona, per la categoria d’equipaments culturals: biblioteques, museus i col·leccions i a la Seca Espai Brossa i la Central del Circ per la categoria d’equipaments escènics i musicals i centres i espais d’arts visuals.

Aquestes dues categories del Distintiu tenen en compte criteris d'estalvi i eficiència energètica, especialment en l'àmbit de la il·luminació i la climatització, així com d'estalvi d'aigua, de gestió de residus, de compra de productes ecoetiquetats, de mobilitat, de formació ambiental dels treballadors i també de comunicació i promoció entre els usuaris i treballadors. Amb aquests, ja són 33 els equipaments culturals i 7 els equipaments escènics i espais d'art els que disposen del Distintiu de garantia de qualitat ambiental.

Font i més informació: Sala de Premsa, Departament Territori i Sostenibilitat.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible