Agenda

Primera Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible

30/05/2015 00:00
-
05/06/2015 00:00
|

Entre el 30 de maig i el 5 de juny de 2015 tindrà lloc la primera Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible (European Sustainable Development Week).

Es tracta d'una iniciativa impulsada per la European Sustainable Development Network amb l'objectiu d'estimular i fer visibles les activitats, els projectes i els esdeveniments que promouen el desenvolupament sostenible arreu d'Europa.

La Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible està oberta a la participació d’una gran varietat d’organitzacions, entre les quals governs, centres de recerca, centres educatius, empreses, associacions i altres entitats del món civil, així com al conjunt de la ciutadania. Tots ells hi poden participar presentant iniciatives que permetin visualitzar el seu compromís actiu amb el desenvolupament sostenible (conferències, exposicions, projectes educatius, etc.)

La Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible recull experiències  similars a França, Alemanya i Àustria i compta amb el suport, entre  d’altres, de la xarxa European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC).

Les inscripcions estan obertes fins el 29 de maig de 2015 a través del web www.esdw.eu.

Font: CADS

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible