Agenda

Primera edició de la Cimera Europea d’Economia Circular (CEES)

15/11/2016 09:30
-
17/11/2016 19:00
|
Fira de Barcelona (Gran via) Avinguda Joan Carles I, 58, Barcelon

Transició cap a sistemes circulars que regenerin l'economia i millorin la sostenibilitat i qualitat de vida

CEES

L'esdeveniment busca impulsar el diàleg entre els ciutadans, els governs i el sector privat, per catalitzar la transició cap a la creació de sistemes circulars que regenerin l'economia i millorin la sostenibilitat i qualitat de vida del ciutadà.

El Congrés, celebrat en el marc de la 6a edició de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), abordarà tres grans temes:

  • Les ciutats com a avantguarda de l'economia circular. Com són els fluxos de recursos? Quin és el paper de les ciutats en l'economia circular? Com poden els governs promoure la reindustrialització positiva de les ciutats?
  • La transformació de la indústria: el cor de l'economia circular. Com construir sistemes circulars on les indústries es converteixen en forces regeneradores?
  • El poder dels ciutadans en aquesta transició: de consumidors a usuaris. Les tendències de consum i els canvis de comportament estan liderant la societat cap a noves relacions basades en la transparència?

En el decurs dels tres dies, es convocarà a polítics, industrials, professionals i experts a escala mundial a donar conferències i participar en les diverses taules rodones i diàlegs.

Font i més informació clicant aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible