Agenda

Presentació del nou informe "Examen global de la Contractació Pública Sostenible 2016"

20/04/2017 13:00
-
20/04/2017 14:00
|
Online, CET 13:00-14:00

Per comprendre les barreres, les necessitats, les possibilitats i les novetats en la contractació pública sostenible a escala mundial

10YFP

En el marc del Programa Marc Decennal de Compra i Contractació Pública Sostenible (10YFP Sustainable Public Procurement Programme) s'organitza aquest seminari per presentar el recent informe "2016 Global Review of SPP" que analitza quin és l'estat de les polítiques de contractació pública sostenible a tot el món, identificant les accions que s'han dut a terme pels diferents governs nacionals en els darrers cinc anys.

Aquesta nova publicació, que parteix dels resultats del primer examen mundial publicat el 2013, es basa en la recerca efectuada durant els anys 2015 i 2016 en 41 governs nacionals i entre més de 200 actors involucrats en la SPP. L'informe, té com a objectiu realitzar un seguiment dels progressos realitzats i aprofundir en la comprensió col·lectiva de les barreres actuals, les necessitats, les possibilitats i les novetats en la SPP. Concretament, el seminari oferirà informació sobre:

  • Quines són les principals tendències mundials i les novetats envers la contractació pública sostenible (SPP)?
  • Com són els països que apliquen polítiques i regulacions de SPP?
  • Quins són els principals obstacles i els actors implicats en la SPP?
  • Com són els països i les entitats que fan el seguiment dels resultats de la SPP?

Els presentadors de l'informe seran: Farid Yaker (UN Environment), Aure Adell (Ecoinstitut SCCL) i Anastasia O'Rourke (Industrial Economics Inc.). L'examen global serà publicat el pròxim mes de maig. L'assistència al seminari donarà accés a les principals conclusions de l'informe.

Per assistir a la presentació heu de registrar-vos aquí i per a més informació poseu-vos en contacte amb: claire.thiebault@unep.org.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible