Agenda

Presentació de Profusta, associació per promocionar la construcció sostenible en fusta

11/12/2017 18:30
-
11/12/2017 20:00
|
Sala d’actes del COAC, plaça Nova 5

Plataforma per al coneixement, promoció i defensa del món de la fusta

Profusta

El programa de l'acte és el següent:

  • Jorge Blasco, arquitecte i consultor d'estructures, professor associat al Departament d'Estructures de l'ETSAB, amb assignatures de formigó i fusta. Vocal de l'Area Tècnica d'ACE (Associació de Consultors d'Estructures), de la qual és soci, i vocal de Materials Tradicionals i Estructures de REHABIMED.
  • Pere Linares, llicenciat en ciències empresarials i ciències econòmiques (MBA). Actualment és gerent de l'empresa House Habitat, Casa Pasiva,S.L. dedicada a la construcció BIOPASIVA d´habitatges en fusta a Catalunya i Balears. Especialitzat en construcció amb Entramat Lleuger (Timber Frame) i amb Contralaminat (CLT).
  • Federico Pesl, arquitecte i Màster en Bioconstrucció. L'aprofundiment sobre els beneficis de la fusta i la verificació dels alts estàndards que permet aconseguir, l'ha portat a establir Amomicasa, despatx d'arquitectura dedicat principalment a la construcció sostenible en fusta.
  • Salvador Ordóñez, coordinador general del Gremi Fusta i Moble de Catalunya. Ha impulsat el projecte Futur Sector Fusta per posar en valor la fusta en tota la seva cadena, valoritzant les seves potencialitats intrínseques com a material i connectant tota la cadena de producció.

Font i més informació sobre Profusta el web del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

L’accés és gratuït, però per motius d’aforament cal inscriure's a través del següent formulari.

En cas que no pugueu assistir, podreu veure el vídeo de la jornada o bé seguir-la en directe a través de la plataforma d’streaming del COAC.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible