Agenda

Presentació de l'Atles de la biodiversitat. La riquesa natural de Barcelona

26/10/2020 17:30
-
|
presentació digital

El proper dilluns 26 d'octubre a les 17.30 hores es presenten les noves capes que s'han incorporat a l'Atles de biodiversitat de Barcelona amb una conversa amb el periodista José Luís Gallego i el biòleg i president de l'Institut Català d'Ornitologia, Jordi Baucells sobre la riquesa natural de la ciutat.

L’Atles de biodiversitat de Barcelona és un mapa de la ciutat dividit en 73 barris que permet identificar les diferents espècies d’arbres, plantes, ocells, papallones o animals vertebrats entre altres, que hi ha a cada barri o fer una cerca des de la nostra ubicació per tal d’identificar allò que tenim al voltant.

Fins ara, a l’Atles hi havia tres capes informatives: els arbres de la ciutat, les plantes dels espais verds i els ocells que nidifiquen a Barcelona. Ara s’han afegit noves capes com: papallones, animals vertebrats, les bases naturalitzades i les espècies de plantes i animals que hi viuen, i les comunitats vegetals, enteses com un grup de plantes reunides en un mateix indret on es donen unes condicions específiques. L’aplicatiu també permet veure una imatge que mostra la coberta vegetal de la ciutat vista des del cel.

Consulta aquí el ProgramaDigital

L’acte de presentació es pot seguir a través del següent enllaç.

Consulta l’Atles aquí

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible