Agenda

Portes obertes i activitats a la nova Fàbrica del Sol

28/01/2018 10:30
-
28/01/2018 14:30
|
Passeig Salvat-Papasseit, número 1 de Barcelona

Visites treatralitzades, batucada, xocolatada i tallers sostenibles! No hi podeu faltar!

LFdS_inauguració

Acabades les obres de rehabilitació de l'edifici de La Fàbrical del Sol, La Fàbrica del Sol reobre les portes per mostrar-vos tot allò que pot incloure un edifici per ser més eficient i més saludable. Per celebrarho, s'organitza una jornada de portes obertes amb tallers per conèixer la Fàbrica del Sol i les activitats que s’hi desenvolupen. Hi haurà:

  • La nova exposició permanent, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental i l’Ateneu de Fabricació, on es treballa per impulsar una societat col·laborativa i una economia ètica.
  • Al terrat hi ha la coberta mosaic formada per una coberta energètica, una coberta aljub, una coberta verda i una claraboia regulable.
  • Dins de La Fàbrica del Sol, podreu gaudir de visites teatralitzades i de tallers variats sobre sons i sorolls, generació renovable d’energia i podreu conèixer el Mapa Barcelona + Sostenible.
  • L’Eskamot Verd del Col·legi Sant Ramon Nonat i l’alumnat d’altres centres de la ciutat d’Escoles+Sostenibles ens acompanyarà tota la jornada per oferir-nos reptes ambientals i descobrir quin és el participant més sostenible.
  • A l’exterior de La Fàbrica del Sol, els batucaires donaran el tret de sortida a la jornada, hi podrem prendre una xocolata calenta i també hi tindran lloc tallers sobre compostatge, construcció amb canyes, circuits en bicicleta i molt més!

Vine i descobreix què amaga la nova Fàbrica del Sol, solucions ambientals de l'edifici, polítiques municipals i estratègies per viure de manera més sostenible!

Font i més informació en aquest enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible