Agenda

Pedala 21 dies d'abril, comparteix-ho i guanya una bicicleta elèctrica

01/04/2019 09:00
-
30/04/2019 20:00
|
Àrea Metropolitana de Barcelona

Anima't a anar amb bici a la feina!

30diesbiciBCN1

En el marc del 30 dies en bici, un moviment mundial que treballa perquè pedalar sigui el més normal del món, l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona organitzem el REPTE 30 dies en bici.

Diuen que repetint qualsevol activitat durant un mínim de 21 dies aquesta activitat es torna un hàbit, i que, en compartir-la, pots inspirar altres persones del teu entorn. Aquesta és la filosofia del 30 dies en bici, agafar la bicicleta cada dia i compartir-ho a les teves xarxes socials.

Amb la informació obtinguda per la participació ciutadana en el repte de l'any passat es va construir un mapa de calor dels recorreguts de mobilitat en bicicleta a la l’àrea metropolitana durant el mes d’abril. Concretament 425 participants van enregistrar 8.511 desplaçaments realitzats en bicicleta sumant 42.284 km. Una volta al planeta terra.

Aquesta nova edició del REPTE #30diesAMBbiciBCN compta amb una nova pàgina web i a més a més de poder participar-hi amb els desplaçament en bicicleta i hi incorporem les categoria de patinets  i VMP per incloure altres modalitats que fomenten una mobilitat més sostenible.

L'Ajuntament, per segon any, també participa al repte com empresa. Aquelles bicicletes que accepteu el repte i sumeu quilòmetres amb l'equip de l'Ajuntament de Barcelona heu d'entrar el codi ajuntament2019  quan us doneu d'alta a l'aplicació Ciclogreen.

Aquí pots veure un video – resum de la iniciativa que s'ha elaborat amb motiu de la Festa de la Bici de Barcelona el passat diumenge 24 de març.

Inscripcions i més informació al web de la Bicicleta.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible