Agenda

Participa a la 10a edició del BioBlitzBcn!

04/05/2019 09:00
-
05/05/2019 14:00
|
Parc dels Tres Turons

Jornades de recerca naturalista: esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura

 

BioBlitzBcn

BioBlitzBcn és un esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura, on durant un període de 24 hores, es procedeix a la identificació de tots els organismes d’una àrea determinada. Enguany arriba al seu Xè Aniversari i tindrà lloc al Parc dels Tres Turons, com a punt de recepció i camp base, concretament l’Aula Ambiental del Bosc Turull.

Constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana, per aquelles persones interessades en l’observació i el descobriment de la natura urbana. El seu objectiu principal és identificar el màxim nombre d’espècies que sigui possible en un lloc determinat, per tal de procedir a realitzar un inventari biològic anual.

Un dels objectius més importants és que les dades que es recullen ajuden a fer llistats de biodiversitat dels indrets que s’estudien. Aquests llistats els poden fer servir científics i altres agents com els gestors d’espais verds, polítics o la ciutadania per estudis més detallats o concrets sobre biodiversitat. És per això que el compromís dels BioBlitzs és que les dades estiguin en obert i que puguin ser accessibles pel conjunt de la ciutadania.

Font i més informació al web BioBlitzBcn del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible