Agenda

Participa a l’European Cycling Challenge i uneix-te a l’equip de Barcelona!

01/05/2016 09:00
-
31/05/2016 20:00
|
Barcelona

L'European Cycling Challenge és la competició de ciclisme urbà en equip més gran, que se celebra cada any de l'1 al 31 de maig. Uniu-vos a l'equip de Barcelona, registreu les vostres rutes en bicicleta amb l'aplicació mòbil Cycling365 i desafieu altres ciutats europees!

European Cycling Challenge

L'European Cycling Challenge arriba a la cinquena edició. En les últimes quatre edicions ha crescut l'interès del nombre de ciutats per l'esdeveniment, a la vegada que la xifra de ciclistes ha augmentat any rere any, que és la confirmació de l'èxit de la fórmula.

Es tracta d'un desafiament entre les ciutats europees (enguany amb un total de 50 competidores) obert a totes les persones que viuen a les ciutats participants, o que viatgen amb bicicleta per treballar, estudiar o per altres raons.

Uneix-te a l'equip de Barcelona!

Per participar-hi només cal descarregar-se l'app gratuïta Cycling365  i activar-la en cada desplaçament amb bicicleta perquè es comptabilitzi. Són vàlids tots els trajectes, curts o llargs, esporàdics o habituals, d'oci o  de feina, els recorreguts per anar a comprar, per fer gestions, les rutes col·lectives...

Podeu trobar més informació a la web de l'European Cycling Challenge i  i a la web d'Ecologia Urbana.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible