Notícies

Or en eficiència energètica per un equipament esportiu municipal.

11/02/2021

El Poliesportiu Camp del Ferro rep el certificat Leed Gold, del US Green Building Council

Com ja vam anunciar aquí en el seu moment, en la redacció dels plecs que havien de regir el contracte de gestió i explotació dels Serveis del Poliesportiu Municipal Camp del Ferro es va prestar una especial atenció als aspectes ambientals, en especial als energètics.

Tot just fa un any, el Districte de St. Andreu en va adjudicar la gestió i l'equipament va iniciar la seva activitat que es pot seguir al seu web.

Ara la combinació de disseny passiu de l'edifici amb les instal·lacions d'autoproducció amb que se l'ha equipat així com tot el conjunt de mesures i procediments adequats en la gestió ordinària del centre ha permès a aquest equipament obtenir el reconeixement internacional i aconseguir el certificat Leed Gold, el més alt estàndard atorgat pel US Green Building Council.

Des del Programa Ajuntament + Sostenible ens alegrem d'haver aportat el nostre gra de sorra i esperem que aquest sigui un exemple a seguir per consolidar i generalitzar la gestió ambiental al més alt nivell en les dependències municipals.

Més informació al respecte aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible