Agenda

Obert el procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana (2019-2024)

20/09/2018 18:00
-
10/10/2018 18:00
|
Varis Barcelona

Entre tots i totes construïm la mobilitat que volem

PMU

El procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana (2019-2024) permet recollir les percepcions i propostes de la ciutadania amb l'objectiu que la ciutat doni resposta a les necessitats de la mobilitat de les persones.

Després de les sessions sectorials realitzades aquest estiu, amb els diversos col·lectius (joves, gent gran, gènere, etc.), les properes setmanes se celebraran quatre sessions amb temàtica diferenciada per abordar els principals reptes de Barcelona en l'àmbit de la mobilitat.

Ara s'inicien sessions obertes a tothom, i que no requereixen inscripció prèvia, que tenen per objectiu oferir l’oportunitat de donar veu a la ciutadania sobre quins seran els objectius a treballar en el futur de la mobilitat a la ciutat de Barcelona: el Pla de Mobilitat Urbana 2019-2024.

  • La primera sessió, que es farà el dia 20 de setembre al centre cívic Pati Llimona (Regomir, 3), serà la Mobilitat en la vida quotidiana de la ciutat, en què es tractarà els hàbits de mobilitat, la motivació dels desplaçaments, la convivència dels diferents modes i la cobertura de les necessitats dels diferents col·lectius de persones.
  • La segona sessió, amb títol de Mobilitat segura per a tothom, es farà el dia 26 de setembre a l’espai Calàbria, 66, i abordarà el debat per aconseguir una ciutat més segura, fent especialment èmfasi en els col·lectius més vulnerables, un dels quals és la infància. Convidem doncs especialment a l’entorn escolar (professorat i pares i mares) a participar en aquesta sessió.
  • En la tercera sessió, L’espai públic i la mobilitat, que es farà el 3 d’octubre a l’Espai Jove la Fontana (Gran de Gràcia, 190-192), es debatrà i es recolliran propostes sobre el disseny de la ciutat: superilles i plataformes úniques, mesures de reducció del trànsit, distribució de l’espai públic, estacionament, etc.
  • Finalment, en la darrera sessió, La tecnologia al servei de la mobilitat, que es farà el 10 d’octubre al Centre Cívic la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837), es treballaran els nous recursos, apps i avenços tecnològics que es posen al servei d’una mobilitat més eficient (vehicle elèctric, vehicle autònom, vehicle compartit, MAAS, T-Mobilitat, etc.).

Totes les trobades tindran lloc a les 18.00 hores. Podeu consultar el procés participatiu online, on trobareu tota la informació complementària.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible