Agenda

Nova pedalada de treballadors!

23/10/2019 15:30
-
23/10/2019 17:30
|
Estació de Sants (a l’accés a l’estació per la Plaça dels Països Catalans)

“A la feina, en bicicleta”

A la feina bici

L’Àrea d’Ecologia Urbana organitza l’activitat “A la feina, en bicicleta” per promoure l’ús d’aquest mitjà de transport entre els treballadors municipals. L'esdeveniment inclou una exposició sobre consells de seguretat i normativa per circular en bicicleta en diferents situacions: carril-bici, zona 30, zones de prioritat per a vianants, etc. i un recorregut posterior com a pràctica de circulació. Cal portar la bicicleta.

El recorregut s'inicia a l'estació de Sants i finalitza al Parc Joan Miró, discorrent per diferents tipus de carrers i inclou la visita a alguns dels nous carrils-bici, amb una breu visita a l’edifici de la seu del districte de les Corts, el qual ha estat distingit recentment com a “Edifici Amic de la Bici”, i una visita al projecte de la superilla de Sant Antoni. Finalment, hi haurà un berenar al Parc de Joan Miró on també es podran provar bicicletes elèctriques.

L'activitat està adreçada a tot el personal prèvia inscripció. Si estàs interessat/da has d’emplenar aquest formulari. Hi podran participar les 50 primeres persones que ho emplenin. Si finalment no pots anar o per a qualsevol qüestió, contacta aquí.

Font i més informació Departament de Comunicació Interna de l'Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible