Agenda

Nova convocatòria 2015 del Pla Buits

09/06/2015 18:00
-
09/06/2015 19:30
|
La Fàbrica del Sol (Pg. de Salvat Papasseit, 1)

Assisteix a la sessió informativa

imatge pla buits

El programa municipal Pla de Buits Urbans amb Implicació Territorial i Social (Pla BUITS) és una iniciativa impulsada per Hàbitat Urbà que té per objectiu afavorir la implicació de la societat civil en la regeneració i dinamització del teixit urbà. El Pla vol afavorir el desenvolupament d'usos i activitats d'interès públic, de caràcter provisional en terrenys en desús, impulsades per entitats públiques o privades sense ànim de lucre. Actualment hi ha 12 espais urbans que estaven en desús i que, des de fa més d'un any i mig, gestionen diverses entitats veïnals donant-los un ús social i comunitari.

L'Ajuntament de Barcelona ha obert el 2015 una nova convocatòria del Pla BUITS que serà presentada el dimarts 9 de juny a càrrec de Miquel Reñé, coordinador del Pla. Les entitats públiques o privades sense ànim de lucre hi poden presentar els seus projectes fins el 24 de juliol de 2015 i la resolució del Concurs està prevista per novembre del 2015.

Recomanem inscripció a la sessió informativa a través del formulari. Font i més informació: Ajuntament de Barcelona, Hàbitat urbà, Pla Buits 

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible