Notícies

Nova bicicletada per promoure l'ús de la bicicleta entre els treballadors i treballadores de l'Ajuntament

29/10/2019

Formació pràctica de circulació en bicicleta per a la ciutat

Formacio_bici1

El passat dimecres 23 d'octubre va tenir lloc una pedalada de treballadors i traballadores de l'Ajuntament de Barcelona per promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual, per aconseguir una mobilitat més sostenible i saludable que ajudi a millorar la qualitat ambiental i recuperi l’espai públic per a la ciutadania. Així mateix, un dels objectius principals d'aquesta activitat va ser informar, de forma pràctica, sobre la normativa d'ús de la bicicleta a la ciutat, per tal d'afavorir una circulació segura que permeti la coexistència i convivència entre els diferents modes de desplaçament.

La iniciativa, organitzada pel Programa Ajuntament + Sostenible i Vaic Mobility, va tenir una durada de 2 hores. Les persones participants van portar les seves bicicletes i van fer el següent recorregut:

  • Inici a l'Estació de Sants amb uns consells sobre com circular amb bicicleta per la ciutat;
  • Visita a la Seu del Districte de Les Corts, edifici certificat amb el Segell "Amic de la Bici" i a on es van poder conèixer el nou aparcament per a bicicletes del personal, situat a l’interior de l’edifici que disposa de consignes per a bicicletes plegables i d’un mòdul d’aparcament vertical per a bicicletes convencionals;
  • Visita a la Superilla de Sant Antoni i explicació del funcionament dels nous carrers pacificats; i
  • Berenar al parc de Joan Miró i oportunitat per a les persones que van assistir a l’acte de provar les bicicletes elèctriques de la flota de VAIC.

La jornada va resultar ser un èxit tant per la participació d'una trentena de persones com per les experiències compartides amb les persones tècniques i entre les pròpies persones usuàries.

Font: Ajuntament + Sostenible i VAIC Mobility.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible