Notícies

Nou IMU – més sostenible i eficient

16/04/2021

El nou IMU vol ser un referent municipal en mesures sostenibles, eficiència, teletreball i diverses eines d’interconnectivitat que facilitin el dia a dia.

Nou IMU

L’Institut Municipal d’Urbanisme ha traslladat les seves oficines a una nova seu a l’àmbit de transformació urbana “22@ Nord”. Les noves oficines al carrer Bolívia estan certificades amb el segell d’excel·lència ambiental Leed Gold. L’edifici està connectat a la xarxa urbana de fred i calor del Districlima; incorpora plaques fotovoltaiques i regulació automàtica de la il·luminació interna i del consum d’aigua.

El nou entorn i model de treball de l’IMU s’ha desenvolupat de forma participativa entre tot el seu personal i amb el suport d’altres àrees de l’Ajuntament (àrea d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat; Institut Municipal d’Informàtica; Patrimoni; Gerència de Recursos i altres actors), i incorpora un conjunt de canvis organitzatius orientat a millorar les condicions de treball de les persones.

Les característiques de les noves oficines es resumeixen en cinc eixos estratègics:

  • Connexió amb la natura i benestar: acabats naturals en el mobiliari i vegetació com a element protagonista.
  • Seguretat i resiliència: el mobiliari i la tecnologia garantiran un model flexible per adaptar-se a diferents situacions de treball, tot mantenint les distàncies de seguretat entre persones.
  • Tecnologia i sostenibilitat: es fomenta un espai de taules netes amb armariets per aconseguir reduir l'ús del paper.
  • Flexibilitat i eficiència: incorpora elements de mobiliari flexibles segons l'activitat que s'hi hagi de fer.
  • Col·laboració i innovació: es tracta d'un espai modern, que respon a tendències futures per fomentar la col·laboració i el treball en equip.

La nova seu serà palanca de canvi cap a un IMU més innovador i transformador en els serveis que presta dins l'Ajuntament i per a tota la ciutadania.

Informació més detallada aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible