Agenda

Mobilitat al treball, l'assignatura pendent de la mobilitat sostenible

14/06/2018 09:30
-
14/06/2018 18:00
|
Sala d’actes, Escola Industrial, Edifici El Vagó, C.Comte d'Urgell 187

Jornada tècnica per superar les barreres que es presenten a l'hora d'engegar un pla de mobilitat d'empresa

Mobilitat_jornada

Aquesta jornada sobre mobilitat al treball vol posar el focus en aquesta qüestió que fins al moment no està molt desenvolupada. Engegar un pla de mobilitat al centre de treball no és una tasca fàcil ja que no solament requereix d'una implicació per part dels responsables del centre sinó de cadascun dels treballadors, ja que suposa un canvi en els hàbits diaris de desplaçament. Amb aquesta jornada pretenem reflexionar sobre la necessitat d'incentivar l'elaboració de plans de mobilitat al treball i informar sobre la importància i els beneficis que es poden arribar a aconseguir mostrant exemples pràctics.

El matí es dedicarà a explicar l'estat de la qüestió i la identificació dels problemes derivats de la no actuació. A més s'exposaran diferents casos pràctics. A la tarda es desenvoluparà un taller entorn de 4 temàtiques: la figura del gestor de mobilitat, el paper que ha de jugar l'administració, la identificació d'incentius i barreres per a l'engegada dels plans de mobilitat a l'empresa i la importància de la definició d'un pla de comunicació i promoció.

La jornada està dirigida a un públic especialitzat, entre els quals es troben: representants institucionals tant nacionals i autonòmics com a provinents d'equips municipals i organismes supramunicipals, emprenedors, responsables d'empreses, capdavanters d'organitzacions de la societat civil, personal docent i investigador i periodistes.

Font, inscripcions i més informació en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible