Notícies

Més escúters elèctrics per a la flota de la Guàrdia Urbana

15/02/2017

Estalvi de gairebé 13.000 litres de combustible en un any

Motos_GUB

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha adquirit 30 nous escúters elèctrics destinats a substituir les motocicletes de benzina que fan servir les unitats territorials de Gràcia i Sant Martí. L’objectiu és anar substituint progressivament la flota d’escúters de benzina per escúters elèctrics.

Actualment la Guàrdia Urbana de Barcelona disposa d'una flota de 301 vehicles de dues rodes. Amb la incorporació d'aquests nous vehicles, els escúters elèctrics passaran de 32 a 62, gairebé el 26% del total, i es preveu que al llarg del 2017 se substitueixin 7 motocicletes tot terreny de benzina per unes altres d'elèctriques.

Cada escúter de la Guàrdia Urbana de Barcelona recorre una mitjana de 4.000 quilòmetres i consumeix una mitjana de 405,8 litres de benzina cada any. Per tant, en un any, la incorporació de 30 escúters elèctrics comportarà un estalvi de gairebé 13.000 litres de combustible.

Amb aquesta mesura aprovada, que forma part del Pla Estratègic de Sostenibilitat Interna de la Gerència de Seguretat i Prevenció, es vol fer més sostenible la mobilitat dels agents i aconseguir millores mediambientals significatives amb l’estalvi de combustible fòssil.

Font i més informació: Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible