Agenda

"Materials en moviment" a La Fàbrica del Sol

16/11/2018 10:00
-
22/11/2018 19:00
|
La Fàbrica del Sol i altres

Cicle d’activitats de tardor del Bressol al Bressol

Moviment

Aquesta tardor, la Fàbrical del Sol està plena d'activitats!

El proper dia 22 de novembre, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, s'inaugura l la visita guiada: "Materials en moviment" per trobar la resposta a totes aquestes preguntes: Saps quants residus generem anualment a la ciutat de Barcelona? Quin és el seu destí final? Es podrien evitar? Quin impacte tenen aquests residus en el medi ambient? Saps què són els Punts Verds de barri? Has sentit a parlar mai del compost?

La visita al Punt Verd de barri de la Barceloneta és una bona ocasió per conèixer diferents maneres de gestionar els materials a la nostra ciutat i els recursos que tenim a l'abast per promoure l'economia circular i l'ecodisseny. Aquest punt verd té la particularitat d’estar construït seguint criteris d’ecodisseny. Si vens, els podràs observar de primera mà i descobriràs la importància de l’ecodisseny a l’hora de prevenir la generació de residus.

Finalment, la visita també ens permetrà descobrir la feina que es fa des de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol, un nou servei públic en el qual les persones aprenen, treballen i col·laboren per fer realitat idees que, alhora, transformen l’entorn i poden contribuir al desenvolupament social. En el cas de l’Ateneu de la Fàbrica del Sol es treballa sobre dues temàtiques prioritàries lligades a la sostenibilitat: les energies renovables i els materials. En relació als materials es vol treballar vers leconomia circular dels materials utilitzats en la fabricació digital.

Aquesta visita forma part del cicle d’activitats anomenat del Bressol al Bressol que també inclou les següents activitats:

Inscripcions al web de La Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible