Agenda

Les 48 h d’agricultura i verd urbà

29/05/2021 00:00
-
30/05/2021 23:59
|

Proposeu activitats per l’esdeveniment participatiu que vol apropar l’agricultura urbana i el verd urbà a la ciutadania

Durant el 29 i 30 de maig podreu formar part de “48 h d’agricultura urbana”, un esdeveniment que té per objectiu difondre la importància de l’agricultura urbana i el verd a la ciutat i apropar-los a la ciutadania.

En el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, l'associació Replantem impulsa les 48h d’Agricultura i Verd Urbà, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i del Consorci Besòs. Així ens unim a les 20 ciutats de França, Bèlgica i Suïssa que formen part del projecte. Ens plau convidar-vos a participar-hi.

Amb l’objectiu que la ciutadania descobreixi el verd i l’agricultura urbana de la ciutat, s’obriran patis i terrasses i es visitaran parcs i zones boscoses. A més es fomentarà:

- L’impuls de les pràctiques sostenibles

- La difusió de la importància de l’agricultura urbana

- El coneixement del verd a la ciutat

 Si sou una entitat, associació, empresa o particular i voleu participar-hi heu d’inscriure-us al formulari de participació i proposar una activitat (visita, taller, xerrada, debat, etc.). Una visita guiada al vostre hort o jardí, un taller per als més petits per fer planters, o sobre com crear un petit espai verd al balcó són alguns exemples d’activitats que podeu oferir.  

L’organització de les 48 h donarà a conèixer i farà difusió de les activitats inscrites a través del web i els seus canals de comunicació. Aquest projecte està impulsat per l’entitat Replantem, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Consorci Besòs i Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

+ INFO

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible