Agenda

La nit dels ratpenats a Collserola

07/07/2017 18:30
-
07/07/2017 22:00
|
Centre d'Informació del Parc Natural de la Serra de Collserola

Mamífers voladors, bioindicadors dels possibles efectes del canvi climàtic

Ratpenats

Veniu a conèixer aquests mamífers voladors, què fan, on viuen, què mengen i com els protegim. Farem una xerrada i una passejada nocturna per detectar-los. La Nit Catalana dels Ratpenats s'ha consolidat com una activitat d'estiu a molts municipis i espais naturals de Catalunya per conèixer més aquests mamífers voladors que actuen com a bioindicadors dels possibles efectes del canvi climàtic.

L'activitat està coorganitzada entre La Fàbrica del Sol i el Museu de Ciències Naturals de Granollers, el Consorci del Parc de Collserola, el Centre Cívic l'Elèctric i el Casal de Barri Can Rectoret.

Les activitats per a tots els públics de La Fàbrica del Sol estan adreçades a un públic infantil i adult. No hi poden assistir infants sols.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants. És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Font, més informació i inscripcions a La Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible