Agenda

La Festa d'Aigües a Gràcia

15/08/2019 11:00
-
15/08/2019 13:00
|
Gràcia

Diversió amb jocs d’aigua per a tota la família!

Aigues

Participa en aquesta activitat familiar, organitzada per Aigües de Barcelona amb jocs d’aigua adreçada a nens d’entre 3 i 12 anys amb els pares, per aprendre d’una manera lúdica els diferents usos i maneres d’emprar l’aigua.

Des de seleccionar i treure pilotes d’una piscina tot deixant els ànecs, a dos canals d’aigua on hauran de fer córrer un vaixell que els mateixos participants construeixin. També poden crear música amb l’aigua o comprovar la força de la pressió de l’aigua amb el joc del colador o de la muntanya russa. I tot això acompanyat d’una dinamització teatral i globus per a tots els participants.

En un altre espai els nens podran aprendre altres usos mitjançant tauletes digitals, amb una sèrie de jocs no competitius que els acostaran a escenes quotidianes amb aigua. Els més petits hauran d’ajudar els membres de la família Riera a desenvolupar diferents activitats a casa, com ara rentar plats, regar les plantes o fer una rentadora.

També s’hi podrà trobar un espai amb la font d’Aigües, on cadascú es podrà omplir d’aigua el got plegable tantes vegades com vulgui.

Font i més informació a Aigües de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible