Agenda

L'energia ni es crea ni es destrueix, s'estalvia!

31/10/2018 10:00
-
31/10/2018 11:30
|
La Fàbrica del Solm Pg. de Salvat Papasseit, 1

Coneix els impactes provoca el consum diari d'energia i millora l'eficiència

Energia_LFdS

En el marc del Programa "Com Funciona Barcelona", La Fàbrica del Sol s'organitza aquesta activiat sobre l'energia. Des que ens llevem estem enganxats a l'electricitat. Som addictes a l'energia. Però poques vegades ens preguntem què hi ha més enllà dels endolls i els diferencials i quins impactes provoca el nostre consum diari. Per millorar la nostra eficiència i reduir el consum serà clau conèixer quin ús en fem i quins hàbits ens porten a gastar més energia. Recorrent l'edifici demostratiu i mitjançant el treball cooperatiu aconseguirem trobar l'equilibri energètic sigui quin sigui el nostre habitatge.

Aquesta activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us-hi comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Per fer-ho anar al web de la Fabrica del Sòl.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible